Umum

Rahsia Kekal Bertenaga Ketika Berpuasa

Memandangkan bulan puasa akan hampir tiba, jom kita persiapkan diri untuk lebih bersedia hadapi Ramadhan tahun ini dengan cemerlang dan penuh barakah..

Sebelum masuk bulan puasa, kita boleh persiapkan diri dengan berpuasa Sunat Isnin & Khamis bagi melatih diri dan juga seluruh anggota badan kita supaya tidak terkejut dengan perubahan yang berlaku. Bagi kaum wanita, boleh lah bermula dengan puasa ganti.

Rahsia bagaimana hendak kekal aktif, cergas tanpa lesu, bertenaga sepanjang seharian berpuasa.? Meh Farah share Set Berpuasa Shaklee yang kalian boleh cuba dan mesti cuba..

Ada apa dalam set MIGHTY GEM ni? Ok sebenarnya ia mengandungi 3 jenis minuman berkhasiat yang setiap satunya mempunyai fungsi tersendiri. Jadi apa yang menariknya anda boleh berkongsi satu keluarga dengan hanya mengambil set ini. Mudah dan jimat.

set berpuasa shaklee.jpg

Energizing Soy Protein – Yang ni ada dalam set ini di mana ia adalah sumber protein tinggi yang membuatkan kekenyangan lebih lama. Bancuh waktu sahur dan anda akan dapat rasa kenyang yang lebih lama, maknanya perut tu boleh tahan takdelah belum tengahari dah berbunyi:)

Mealshake – sumber multivitamin terbaik. Bila berpuasa dengan tidak makan seharian, kita boleh bekalkan badan kita dengan nutrien yang terbaik. Inilah rakan baik anda semasa berpuasa, nak makan vitamin lain tak boleh kan waktu siang, jadi inilah pelengkapnya.

Performance Drinks: minuman ala-ala isotonik tapi ianya tidak mengandungi gas. Sangat sesuai untuk mengelakkan hidrasi kulit. Ia boleh seimbangkan proses kehilangan air dalam badan, jadi badan taklah terkejut dengan kehilangan air mendadak.  Dengan itu kita tidaklah rasa mudah dahaga atau rasa badan terlalu dehidrat. Cubalah memang anda akan akuinya.

Memang mantaplah set kali ni menjelang puasa.. Kalau beli sekarang boleh simpan sampailah bulan puasa nanti. Jimat sangat. Boleh minum ramai-ramai. Anak-anak pun boleh minum sekali. Juga ibu hamil, menyusu.. Tak perlu ponteng puasa lagi… Jom try!

 

Wassup For Order 

011 27794946

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s